Zavřít reklamu

Představení nového Samsungu Galaxy Note9 již prakticky klepe na dveře. Ani letos nás však nejspíš jihokorejský gigant při představování tohoto modelu ničím velkým nepřekvapí. Uplynulé týdny a měsíce totiž byly na různé úniky informací spojené s tímto modelem skutečně velmi bohaté a poodkryly nám nejedno tajemství. Tento trend ale ještě ani zdaleka nekončí. Na internetu se totiž objevují další a další zajímavosti, které nám chystaný Note9 přiblíží.

O designu chystaného Note9 máte již nějaký ten pátek jasno. Samsung se totiž k žádnému výraznému přepracování podle všeho neodhodlal a největší změnou je tak přesunutí čtečky otisků prstů z boku fotoaparátu pod něj. Přesně to nyní potvrdily i čerstvě uniklé reálné fotografie, které zachycují Note9 v černé barvě jak zepředu, tak i zezadu. 

Jak můžete na prvních dvou fotkách v galerii vidět, nejspíš se jedná o model testovací, jelikož má patrně rozbitý displej. Zadní stranu pak skutečně zdobí čtečka otisků prstů pod duálním fotoaparátem, který by se měl dle dostupných informací shodovat s tím použitý v Galaxy S9. Díky tomu se mohou uživatelé těšit na skutečně parádní záběry zachycené fotoaparátem, který se řadí mezi ty nejlepší na světě. 

Třetí obrázek v naší galerii by pak měla být uniklá tisková fotografie, která bude sloužit k prezentaci produktu. Na té Note9 pózuje se žlutým S Penem, který parádně ladí k jeho tmavě modrému kabátku. Tento obrázek na svůj Twitter umístil Evan Blass, kterého můžete znát pod přezdívkou @evleaks. Jelikož se jedná o skutečně spolehlivý zdroj, je velmi pravděpodobné, že se této barevné varianty skutečně dočkáme. 

galaxy-note-9

Dnes nejčtenější

.