Zavřít reklamu

Galaxy S10 stále patří mezi nejlepší smartphony současnosti a ostatně i proto jej Samsung nabízí hned v několika různých variantách. Pro ty nejnáročnější zákazníky je připraven speciální Galaxy S10+ s keramickými zády a obří pamětí o velikosti 1TB. A právě tento model je nyní díky Black Friday možné pořídit se slevou 16 000 Kč.

Samsung Galaxy S10+ představuje vůbec nejvybavenější model, který disponuje 6,4″ sAMOLED displejem s rozlišením 1440×3040 pixelů a průstřelem pro duální přední kameru. Vzadu pak najdeme dokonce trojitý fotoaparát, který se podle odborných testů řadí mezi ty nejkvalitnější na trhu a nabízí noční režim. Celkově tak telefon nabízí 5 objektivů. Uvnitř Galaxy S10+ tiká 8jádrový procesor, kterému sekunduje nadstandardních 12 GB RAM. Potěší i velká baterie, podpora rychlého, bezdrátového a reverzního nabíjení, Dual-SIM nebo čtečka otisků prstů v displeji.

Galaxy S10+, který je momentálně v akci, disponuje maximálním úložištěm o velikosti 1TB, které lze navíc rozšířit pomocí microSD karty o dalších 512GB. Navíc keramická záda nemají pouze tu výhodu, že působí elegantnějším dojmem, ale především jsou odolnější vůči poškrábání. Telefon lze nyní pořídit za 25 990 Kč (původně 41 990 korun), což je momentálně nejnižší cena mezi českými autorizovanými prodejci.

Samsung Galaxy S10 ceramic
Samsung Galaxy S10 ceramic white FB

Dnes nejčtenější

.